Usluge

Kupovina, prodaja i iznajmljivanje.

Kupovina

Postoje mnogi načini da se dođe do svog idealnog doma. Ali imajte na umu da što profesionalnije pristupite samom procesu kupovine, u boljoj poziciji ćete biti kada dođe do potpisivanja ugovora. Baš tu nastupamo mi sa svojim višegodišnjim međunarodnim iskustvom u poslovanju sa nekretninama, našom orijentisanosti ka klijentu i podrškom koju mogu pružiti samo najbolji i najsavremeniji agenti za nekretnine. Upravo zbog činjenice da iza nas stoji stotine realizovanih poslova, te mnoštvo zadovoljnih klijenata, možemo garantovati za najbolju uslugu koju možete dobiti.

Prodaja

Kao iznimno posvećeni agenti za nekretnine kvalifikovani smo da vas vodimo kroz proces prodaje vaše nekretnine. Mi koristimo naše bogato iskustvo iz finansija, ugovora, pregovaranja i marketinga u vašem najboljem interesu. Budite bez brige, svjesni smo da je kupovina ili prodaja nekretnine jedna od najvažnijih transakcija u životu. Iz tog razloga jako je bitno da sarađujete sa agentima koji su stručni kako bi vam proces prodaje prošao bez nepotrebnih glavobolja. Ukoliko se odlučite za nas, možete očekivati ekspertizu u odabiru nekretnine koje će zadovoljiti vaše potrebe. Veoma dobro poznajemo gradove, kvartove, škole, tržišno kretanje i finansije, što je garant da će vam proces prodaje proći bez stresa u maksimalnoj mogućoj mjeri.

Iznajmljivanje

Ukoliko posjedujete nekretninu koju želite da izdate, ili pak tražite nekretninu za korištenje na određen period – na pravom ste mjestu. Iako postoje mnoga mjesta gdje se može naći pronaći nekretnina za iznajmljivanje, TopSpot nudi nešto sasvim unikatno u tom procesu – a to je posredništvo u pregovaranju sa vlasnikom nekretnine, i efikisan pronalazak podstanara.

Pošalji upit